Deprem uzmanı Ahmet Ercan’dan korkutan haber

İzmir’de Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’a Anjiyo Yapıldı

İzmir Gazi Hastanesi’nde yatırılan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, aort ağzı ile orta kavşağındaki tıkanıklık nedeniyle anjiyo geçirdi.

Tamamen Tıkalı Olan Damarı Açıldı

Daha önce 2011 yılında baypas operasyonu geçiren ve iki damarı değişen Ahmet Ercan’ın ayağından alınarak yerleştirilen damarının tamamen tıkalı olduğu ortaya çıktı.

Yeni Bir Operasyon Geçirecek

Acil olarak anjiyoya alınan Ahmet Ercan’ın kapalı damarlarına stent takılarak açıldı. Ahmet Ercan, şah damarındaki yüzde 75’lik tıkanıklık için bir kez daha operasyon geçirecek. Balonla açılan yüzde 5 tıkalı damarıyla, “Yaşama döndüğüm için çok mutluyum” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.
Reklamdır

Related Posts

Yaz aylarında duşta yapılan ölümcül hata!

Yaz aylarında artan sıcaklıklar nedeniyle pek çok kişi serinlemenin yollarını ararken, çareyi soğuk suyla duş almakta buluyor. Ancak uzmanlara göre bu yaygın alışkanlık düşündüğümüz kadar masum değil ve bazı sağlık riskleri barındırıyor.

Sağlığınız tehlikede olabilir: Klima kullanırken bunlara dikkat!

Uzmanlar, sıcak havalarda konforlu olabilmek ve verimli çalışabilmek için kullanılan klimaların aynı zamanda insan sağlığı açısından ciddi sorunlara da yol açabildiğini belirtti.

Yeni bir kan grubu keşfedildi: Gwada Negatif

Yeni bir kan grubu keşfedildi: Gwada Negatif

Sosyal yaşamı zorlaştırıyor! Botoks, hem teri hem de kokuyu önlüyor

Kimi insanlar sıcak yaz günlerinde bile kuru kalabilirken, kimileri ise en serin ortamlarda dahi avuç içlerinden ter damlayacak kadar zorlanıyor. Aşırı terlemenin günümüzde çözümsüz bir sorun olmadığını söyleyen Medikal Estetik Uzmanı Dr. Atakan Bör, botoksun, ter bezlerinin aşırı sinyallerle uyarılmasını önleyerek terlemeyi durdurabildiğine dikkat çekiyor.

Beyin sisi, alzheimer değildir!

Kelimeleri bulamıyor, dalıp gidiyor, ne okuyorsan aklında tutamıyorsan bu bir hastalık olmayabilir ama ihmal de edilmemeli. Beyin sisi tıpkı Alzheimer ya da bunama gibi hissettirse de geçici ve geri çevrilebilir olabilir. Sorun, zamanında fark edilmemesidir.

40 yaşında yaptığınız bu 4 şey 60 yaşında bunamaya yol açıyor!

Bilim insanları, 40–50 yaş arasında sıklıkla ihmal edilen kronik uyku eksikliği, sosyal izolasyon, kontrolsüz stres ve hareketsizliğin, 60 yaş ve sonrasında demans da dahil olmak üzere nörodejeneratif hastalık riskini önemli ölçüde artırdığını ortaya koydu.